• Δεκεμβρίου 06, 2019, 21:24:54
• Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
 
Νέα:
Το ptde.gr πρόκειται να κλείσει. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ενεργά στη συνέχεια του φόρουμ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τις συντονίστριες λιβελούλα, asimeniasfika, TheReader ή να στείλουν μήνυμα στο ptde.gr@gmail.com

Αποστολέας Θέμα: "ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM"  (Αναγνώστηκε 17677 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pitzin Mike

  • Συντονιστής
  • Προνήπιο!
  • *****
  • Μηνύματα: 16
  • Φύλο: Γυναίκα
"ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ FORUM"
« στις: Μαρτίου 28, 2011, 22:35:02 »
Μήνυμα από τον UPTHEPUNKS

Ύστερα από συνεννόηση με μέλη της ομάδας, δημιουργήσαμε κάποιους κανόνες / συστάσεις για να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία του forum και να αναπτυχθεί γόνιμος διάλογος σε αυτό.

Οι Κανόνες λοιπόν :

1- Δεν επιτρέπεται η εκπροσώπηση παραταξιακών/ κομματικών συμφερόντων στο παρόν forum, καθώς και κάθε μορφή πολιτικής προπαγάνδας.

2- Δεν επιτρέπεται η χρήση προσβλητικών χαρακτηρισμών προς συγκεκριμένα μέλη ή προς το forum γενικότερα και οι χυδαιότητες.

3- Δεν επιτρέπεται η χρήση προσβλητικών ψευδωνύμων καθώς και η χρήση ονομάτων μελών του Διδακτικού Προσωπικού ή του Διοικητικού Προσωπικού της σχολής.

4- Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση εμπορικών ιστοσελίδων, εταιριών, κτλ, καθώς και το spamming.

5- Δεν επιτρέπεται η δημιουργία δεύτερου λογαριασμού από το ίδιο άτομο (εξαίρεση αποτελεί τυχον δεύτερος λογαριασμός των συντονιστών και του Γενικού Συντονιστή για λόγους διαχείρησης).


Όποιο μέλος νομίζει ότι θίγεται από κάποιο ποστ ή ότι κάποιο ποστ είναι αντίθετο με τους παραπάνω κανόνες, μπορεί να στείλει προσωπικό μήνυμα στους διαχειριστές ή στους συντονιστές για να ζητήσει διαγραφή ή τροποποίηση του επίμαχου μηνύματος. Οι συντονιστές και οι διαχειριστές δεν έχουν καμία ευθύνη για τα μηνύματα που γράφονται στο φόρουμ.

 

Η συμμετοχή στο forum του “ptde” συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των παραπάνω κανόνων από τα μέλη. Σε περίπτωση που παρατηρείται απροθυμία τήρησής τους, θα αποστέλλεται προειδοποίηση από τους συντονιστές του forum. Εάν και πάλι το συγκεκριμένο μέλος δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες, θα χρησιμοποιούνται άλλα μέσα όπως: διαγραφή του post ή διαγραφή του λογαριασμού του από το forum ή ακόμα και απαγόρευση επανεγγραφής του σε αυτό.Κάποιες Συστάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του forum :

-Παρακαλούνται οι χρήστες του forum να μην χρησιμοποιούν Greeklish καθώς επίσης να μην γίνεται ευρεία χρήση κεφαλαίων γραμμάτων, έτσι ώστε να γίνεται ευκολότερη η πλοήγηση και η ανάγνωση στο forum.
-Μη φτιάχνετε καινούρια θέματα για ύλες μαθημάτων, εκτός και αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που θέλετε στο κεντρικό site.

Τονίζουμε ότι τα παραπάνω αποτελούν συστάσεις και όχι κανόνες.

Καλή πλοήγηση στο φόρουμ μας.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 03, 2011, 20:26:17 από Tsioy »