• Δεκεμβρίου 12, 2019, 19:46:06
• Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
 
Νέα:
Παρακαλούμε να γράφετε με μικρούς, ελληνικούς χαρακτήρες.

Αποστολέας Θέμα: Πότε, πώς & από πού παίρνω τα πανεπιστημιακά συγγράμματ  (Αναγνώστηκε 5249 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος το κακόMaraki

  • Πρωτάκι!
  • ***
  • Μηνύματα: 201
-Πότε;
Από το 2010 οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν τα πανεπιστημιακά συγγράμματα που δικαιούνται δηλώνοντάς τα στο ηλεκτρονικό σύστημα "Εύδοξος" (http://eudoxus.gr/) από την αρχή του εξαμήνου τους.
Προσοχή, αυτό δεν σημαίνει πως ξεχνάμε να κάνουμε δήλωση μαθημάτων στην ιστοσελίδα της Γραμματείας ( www.my-studies.uoa.gr ), το "Εύδοξος" αφορά την δήλωση αποκλειστικά και μόνο των συγγραμμάτων. 

-Πού;
Συνήθως θα τα βρείτε σε εκδοτικούς οίκους ή στα γραφεία του κάθε καθηγητή. Να έχετε υπόψιν σας πως πολλά μαθήματα έχουν περισσότερα από ένα συγγράμματα και δεν μοιράζονται όλα από το ίδιος μερος γι'αυτό προετοιμαστείτε για διαδρομές στους δρόμους της Αθήνας! Μερικά βιβλία θα σας σταλούν με courier αφού επιλέξετε στο "Εύδοξος" την περιοχή σας (τα έξοδα αποστολής δεν θα σας επιβαρύνουν).

-Πώς;
Κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα του "Εύδοξου", με μια απλή διαδικασία επιλέγουμε τα μαθήματα και τα αντίστοιχα συγγράμματα που επιθυμούμε. Στο τέλος της διαδικασίας μας δίνεται ένας κωδικός τον οποίο θα δείχνουμε στους εκδοτικούς οίκους για να μας δίνουν τα βιβλία που δηλώσαμε.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημείωση για τα διδακτικά συγγράμματα
Όσοι φοιτητές έχουν κάνει δήλωση μαθημάτων θα πρέπει υποχρεωτικά να πάρουν το αντίστοιχο σύγγραμμα ανεξαρτήτως αν παρακολουθήσουν ή εξεταστούν το μάθημα διότι δεν θα δικαιούνται να πάρουν το σύγγραμμα έστω κι αν ξαναδηλώσουν το ίδιο μάθημα σε επόμενη περίοδο.
"Quod Me Nutrit, Me Destruit"