Νuria να σε ρωτήσω... αν με πάρουν στο ιδιωτικό σχολείο και ανοίξουν οι πίνακες... τότε θα κατεβώ στον πίνακα των αναπληρωτών και μονίμων σωστα;; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!
Με συγχωρείς που απαντώ τόσο καθυστερημένα, αλλά είχα πολλές μέρες να μπω στο φόρουμ. Λοιπόν, εγώ δουλεύω ήδη δύο χρόνια σε ιδιωτικό και δεν έχω προυπηρεσία αναπληρωτών για δύο χρόνια. Άρα αν ξεκλειδώσουν οι πινακες, θα χάσω τη θέση μου. Βέβαια αυτό ήταν ένα ρίσκο που πήρα όταν διάλεξα το ιδιωτικό (κι ας έλεγαν ότι δεν πρόκειται να ξεκλειδώσουν τους πίνακες - σε αυτή τη χώρα μην πιστέψεις ποτέ κανέναν, όλα αλλάζουν). Οπότε ισχύει και για σένα το ίδιο. Αν δεν πας αναπληρωτρια, δε θα παρεις μόρια την επόμενη χρονιά, άρα του χρόνου θα είσαι πιο χαμηλά στον πίνακα.
Η συζήτηση βέβαια που υπάρχει τώρα και δεν ξέρω σίγουρα να σου πω είναι το αν θα ξεκλειδώσουν μόνο οι πίνακες των αναπληρωτών ή και ο ενιαίος πίνακας διορισμών. Ξέρω ότι αυτό που ζητούσαν ήταν να ξεκλειδώσει ο πίνακας αναπληρωτών, όχι των διορισμών. Οπότε αν γίνει έτσι, κι αν έχεις θέση στον κλειδωμένο πίνακα διορισμών, εκεί δε θα χάσεις τη θέση σου, παρα μόνο στον πινακα αναπληρωτών.
Ελπίζω να σε κάλυψα!