Παίρνω την πρωτοβουλία να στείλω αυτό το ποστ,καθώς νομίζω ότι μέρες που είναι κρίνεται αναγκαίο να αναπολήσουμε έναν παλιό γνώριμο.
Έναν αοιδό των Χριστουγέννων.Έναν ποιητή στην καρδιά μας.
Μέσα από τα τραγούδια του υπενθύμιζε σε όλους μας ότι είναι Χριστούγεννα,ότι η Νύχτα παραμένει Αγία,ότι ο μικρός τυμπανιστής εξακολουθεί να βαράει το τύμπανό του..
Ο άνθρωπος αυτός,αν και είμαι σίγουρος ότι όλοι έχετε καταλάβει σε ποιον αναφέρομαι,μάλιστα είμαι βέβαιος ότι ήδη έχετε τοποθετήσει το cd του στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου mix,δεν είναι άλλος από τον μοναδικό Χρήστο Σαντιγκάι. : tree
Για όσους είναι μικρότεροι και δε θυμούνται,ας παρακολουθήσουμε με ευλάβεια το τότε promo της χριστουγενιάτικης δουλειάς του:
Χριστουγεννιάτικο promo Σαντιγκάι Ας τον απολαύσουμε όμως και σε άλλες επιτυχίες:
Άξιον ΕστίΑι Γενεαί Πασαίμοναδικός..μοναδικός..
Επίσης οφείλω να καταγγείλω τον ''Κύριο'' Φώτη Σεργουλόπουλου για τη δημιουργία και προώθηση αυτού του ανίερου βίντεο του διαβόλου:
Σαντιγκάι parody-Αίσχος!666!Στην κόλαση να καεί ο Φώτης!Ας κλείσω αυτή την ιερή παρένθεση,με σημερινές φωτογραφίες από τον αγαπημένο μας Χρήστο Σαντιγκάι.Πιο ώριμος,πιο ευσεβής πιο Σαντιγκάι από ποτέ θα έλεγα.

Σαντιγκάηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!